Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(4908 niezalogowanych)
1 Post

(Kowalski09)
Wiking
truskawkowa napisał:
Hilton napisał:
truskawkowa napisał:
ksiaze100 napisał:
zawadow kilkatzn co mamy przez to rozumiec??jestes np jednoczesnie ginekologiem i informatykiem?

Księciem przeciez wyraźnie napisane jest

buhahaha

tak mi cos swita,ze na ksiecia,to ze 4 jezyki obce trzeba znac

teraz scenariusz pewnie bedzie taki
bedziemy wyciagac z zainteresowanego na sile slowo za slowem,potem na sile tlumaczyc mu realia,nastepnie bedzie ochrzan od niego samego,ze mu nic nie pomagamy tym gadaniem,(chyba,ze pan pokemon szybciej tu wparuje)

btw tematow do kreskowek Norwegom to raczej poki co nie zabraknie

tak jak i nam nie brakuje, tylko kto by nam zaplacil za kreskowki
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
EEE tam, moj mąż zna trzy - rosyjski, angielski i norweski i tez został księciem dla "Anastasji" z rrusslandu. Ciekawe jak do niej w łożku gada, jak jest po rosyjsku "suck me" ? "Ssijże mjenja" ?
Ps. chyba trunki mi do głowy juz biją, pije sobie bo dzieci zabrał "ksionrze"
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Kowalski09)
Wiking
Hilton napisał:
EEE tam, moj mąż zna trzy - rosyjski, angielski i norweski i tez został księciem dla "Anastasji" z rrusslandu. Ciekawe jak do niej w łożku gada, jak jest po rosyjsku "suck me" ? "Ssijże mjenja" ?
Ps. chyba trunki mi do głowy juz biją, pije sobie bo dzieci zabrał "ksionrze"

Ktos cie opuscil? rozumiem, ale lacze sie w bolu.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Kowalski09)
Wiking
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Kowalski09)
Wiking
Hilton, nie wygrasz ze mna. Chcialbym Ci cos powiedziec, ale mnie zablokowalas. Krytyka jest Ci obca procz swojej.
Pewnie zrezygnuje, bo to nie jest moja ambicja, zeby cos komus udowodnic i postawic na swoim. Za duzo mnie to kosztuje. Budze sie w nocy, A Ty?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
Nie wygram? Nie przypominam sobie zebym z toba w cokolwiek grała, gówno o mnie wiesz i odpierdol sie ode mnie w koncu złamany fjucie. masz przerost ambicji na mozliwosciami, weż wypierdalaj ode mnie trzy chuje w bok. Przypierdoliłes sie jak rzep do ogona , o co tobie chodzi? Wkurwiac ludzi tu przyszedłes? Co mi chcesz udowodnic? ze jestes upierdliwy jak stara dewotka to juz wszyscy wiedzą, a teraz W Y P I E D A L A J GRZECZNIE i juz sie do mnie nie odzywaj. I omijaj moje posty z daleka kaleko umysłowy. Wypłacz sie ta ta swoja obesraną wycieraczke złamasie jeden. Co za kurwa sie tu wpierdoliła i mnie wkurwia od wczoraj. Kowalski ha det bra !!!!!!!!!!!!!!!! Ja sie w twoje zycie nie wpierniczam, wiet ty w moje tez nie i nie interesuj sie, bo mnie nikt nie opuścił ciulu slepy, jak nie wiesz to poczytaj moją historie from the very begining zasrańcu.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Kowalski09)
Wiking
Hilton napisał:
Nie wygram? Nie przypominam sobie zebym z toba w cokolwiek grała, gówno o mnie wiesz i odpierdol sie ode mnie w koncu złamany fjucie. masz przerost ambicji na mozliwosciami, weż wypierdalaj ode mnie trzy chuje w bok. Przypierdoliłes sie jak rzep do ogona , o co tobie chodzi? Wkurwiac ludzi tu przyszedłes? Co mi chcesz udowodnic? ze jestes upierdliwy jak stara dewotka to juz wszyscy wiedzą, a teraz W Y P I E D A L A J GRZECZNIE i juz sie do mnie nie odzywaj. I omijaj moje posty z daleka kaleko umysłowy. Wypłacz sie ta ta swoja obesraną wycieraczke złamasie jeden. Co za kurwa sie tu wpierdoliła i mnie wkurwia od wczoraj. Kowalski ha det bra !!!!!!!!!!!!!!!! Ja sie w twoje zycie nie wpierniczam, wiet ty w moje tez nie i nie interesuj sie, bo mnie nikt nie opuścił ciulu slepy, jak nie wiesz to poczytaj moją historie from the very begining zasrańcu.

Mow jeszcze, chetnie posluchamy. My!!! Wszyscy!!!
Choc Twoja historia, jak widze, jak jedna z wielu. Nie jest jakos specjalnie wyjatkowa.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(smajk)
Wiking
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Kowalski09)
Wiking
Hilton napisał:

alez ja to juz wiem, ze jestes dobra w literkach.
moze jeszcze ktos sie przy tym onanizuje /nie "moze" a na pewno/.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(smajk)
Wiking
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok